Tejszínes
grillezett csirke
Hozzávalók:
-
2 evőkanál vaj
-
1 dl fehérbor
-
3 szál sárgarépa
-
1 kisebb zellergumó
-
1 kisebb fej lilahagyma
-
1 kis doboz tejszín
-
2 felső csirkecomb
A
csirkecombokat kicsontozzuk, szeleteljük, klopfoljuk, 1 dl
fehérborral meglocsoljuk, grillfűszerrel
pácoljuk, majd grillsütőn megsütjük.
2 evőkanál vajban, 1 kisebb fej lilahagymát dinsztelünk. A megreszelt sárgarépát és zellergumót, fedő alatt pároljuk, majd hozzáadjuk a dinsztelt lilahagymához és az egészet locsoljuk a tejszínes öntettel.
Köretként tálaljuk.
2 evőkanál vajban, 1 kisebb fej lilahagymát dinsztelünk. A megreszelt sárgarépát és zellergumót, fedő alatt pároljuk, majd hozzáadjuk a dinsztelt lilahagymához és az egészet locsoljuk a tejszínes öntettel.
Köretként tálaljuk.
Jó
étvágyat!
A fotó nem láthatócsak a HTML kódja , úgy Internet explore , mint Mozilla böngészőben...
VálaszTörlésTi látjátok a fotót?
Újból közzétettem, remélem most már látható a recepted:)
VálaszTörlés